Färgar håret blått

2007-04-26 @ 08:32:35

..så här på morgonkröken. Klippte mig ju härom dagen och då måste färgen fyllas på.
Idag blir det hektiskt, ska packa inför Sundsvallsresan, både till mig själv och målandet. Sen hoppas jag hinna byta till sommardäck innan jag åker efter arbetsträningen.

Eftersom jag kommer att vara borta t o m söndag, så blir det inget bloggandet på några dagar, men vi syns efter helgen!

Sundsvall next

2007-04-25 @ 08:57:40

Imorgon eftermiddag drar jag till Sundsvall och Nolias Vårmässa där, det ska bli jättekul och jag hoppas det kommer många barn som vill bli ansiktsmålade av mig.
Det blir självklart en liten sväng till IKEA, även om jag inte kan handla just något, men jag ska kolla på en servis, köpa kartonger samt kolla in vardagsrumsbord och köksstolar, förhoppningsvis så ska jag ju inte vara arbetslös for ever.
Fredag kväll blir det fika med S. Det ska bli så himla kul, det var flera år sen vi träffades sist!




image44

Bilden fanns HÄR




Nu på morgonen är det jättesoligt och fint, men det brukar mulna på framåt eftermiddagen. Nu har jag jättemycket att göra inför Sundsvallsresan, så jag kommer inte hinna vara ute så mycket, men man kan ju hoppas att solen håller sig framme i a f. I kväll ska jag lyxa mig med helkroppsmassage hos en i Hoting. Det ska bli SÅ skönt och behövs verkligen, red lite igår igen och det kommer att kännas. Sen har jag ju inte varit igång någonting på flera månader och då brukar min rygg lägga av, har en gammal skada i en disk.

Oj, bäst att hoppa i duschen, klippte mig igår och ikväll bir det färgning, så lite hårklipp och hårwax behöver duschas bort...

Kommunfullmäktige

2007-04-24 @ 08:57:34

Igår var jag borta hela dagen på kommunfullmäktige, där jag ju sitter som ersättare. Vi var uppe i Borgaområdet för att titta på de verksamheter som finns där, samt ha möte. Det blev mycket åkande och mycket ätande. Intressant i a f att se hur mycket det finns där uppe. Den kan man väl säga vad man vill om byggandet av fritidshus.
Nu är det gjort i alla fall och idag ska jag börja min arbetsträning, det ska bli väldigt roligt.



Helgen blev en rätt lugn tillställning, tacos på fredag, tjejkväll och städning på lördag och tvättning och fika på Görans på söndag. I övrigt inget att tillägga.. Nu är jag hungrig och ska äta frukost innan det är dags gå upp på "jobbet".

Tjejkväll..

2007-04-21 @ 09:57:27

.. i eftermiddag. Ljusparty, massage,  mingel och surr, känns kul att göra något annat. En massage ska jag definitivt kosta på mig! Är fortfarande öm efter veckans ridning.



Gårdagen spenderade jag i Strömsund, följde med C, vi var på Dollar Store och kollade lite. Tittade på porslin som var rätt så schysst, men inget köp. Samma med gardiner, inte dumma, inte dyra... men inget köp. Är ju på nollbudget tillsvidare.
For en sväng till Granngården där jag hittade vinterridstövlar för 650 kr -50%.. tyvärr var de i storlek 44 och det var sista paret. Har aldrig sett sådana förr, och kommer nog aldrig att göra det igen. Kommer inte ihåg vad de heter heller.
De såg ut som vanliga vinterridstövlar i textil, men dessa var ljusbruna.  Jättesköna och för en gångs skull passade de över vaderna. Typiskt, fast jag hade ju inte kunnat köpa dem i alla fall, så det var väl lika bra det.



Oj, vilket fint väder det är idag. Solen skiner, men det blåser lite. Skulle vara skönt sticka ut näsan lite, men har fortfarande som ett bombnedslag här hemma, så förutom "tjejkvällen", så blir det till att vara inne. Trist, men så är det.

Trött, så trött

2007-04-19 @ 14:15:15

Igår låg jag mest hela dagen. Är helt slut trots att jag inte gör någonting. Var och kollade upp min yrsel i förrgår. Blodvärde och EKG var ok, men mitt blodsocker låg på 5,5, vilket är normalt om man är fastande, men jag hade just ätit, så det blev ett till blodprov som jag får svar på till veckan. Fattas bara att det är något strul med mitt socker också.
Lyckades missa en träff på AF p g a detta, så nu är jag avanmäld där. Det är iofs som det ska vara, jag är ju sjukskriven och står inte till arbetsmarknadens förfogande, men det var ju klantigt at missa informationsträffen och därmed bli avanmäld p g a detta och inte av rätt orsak.
På tisdag får jag börja arbetsträna, jag ser verkligen fram emot det. På måndag är det kommunfullmäktigemöte, där jag sitter som ersättare, så då bär det av till Borga hela dagen. Med arbetsträningen ser jag något sorts ljus i tunneln, även om det bara är en tillfällig åtgärd. Jag har till 1/6 på mig att komma upp i en heltid, känns skönt att det inte är så stressat, utan jag kan ta det lite som det kommer.



Måste säga att jag är jättenöjd med klänningen jag köpte, den är jätteskön och passa in i många sammanhang. Stretch är fantastiskt! NU är det bara att hoppas att våren kommer snart, att jag blir rik och kan köpa en till klänning samt sköna skor som passar till, att jag får ett jobb, att armen snart blir bra...
Vad mycket man vill egentligen. Fast man har så mycket vill man alltid ha mer, men det är klart, VAD man vill ha beror ju lite på i vilken situation man befinner sig i... Har man lite vill man kanske ha mer "nödvändiga" saker än när man har det rätt bra.

image43
Snyggt från La Redoute



Har letat lite på nätet efter sidor som förmedlar röster. Har fått höra att jag har en bra inspelningsröst för t ex böcker och det hade varit roligt att prova på. Fick lite blodad tand efter att jag spelat in för en demo på mitt gamla jobb. Det var första gången i en studio och duperbra belv det väl inte, men bara man får lite vana av att vara i studio så borde det gå ganska bra. Jag tycker ju om att läsa böcker... Ja, jag  vet inte, men det kunde som sagt vara roligt att prova.
Har titat lite på statister också, jag är ingen skådespelare, men att röra sig i bakgrunden är helt ok. Som blåhårig och piercad är det väl iofs rätt begränsat utbud.



Tiden rinner iväg, måste på apoteket och konsum, ska ju prova på att rida idag igen.
♥♥♥Ha det gott!♥♥♥

Min första ridtur

2007-04-17 @ 21:35:29

..sen jag föll av och bröt armen innan jul, har jag gjort idag. Det kändes helt underbart, det var ju lite svårt at veta hur det skulle kännas eftersom jag aldrig satt upp efter fallet och nu har det ju gått 4 månader sen sist.
Nikiel är en perfekt häst för ändamålet, inte så hög, så jagk ommer upp lätt, lätthanterad trots lite bus och jag känner honom väl. Lite busig var han allt idag, bockade i galoppen, något jag aldrig varit med om att han gjort. Det gick finfint, trillade inte av och bröt några fler armar och det kändes skönt att jag kunde ha så bra kontroll på honom mitt i buset.
Ska testa på torsdag också, bra att känna efter flera gånger. Man tappar ork fort när man är still och då jag är betydligt svagare i höger så blir man lite ojämn i tygeltagen, orkar inte hålla i mot på samma sätt och orkar helt enkelt mindre.

image42



Nu är det dags för en sen middag, kyckling och ostronskivlingsrisotto. I morgon blir det röja i lägenheten, tömma den evinnerliga pappersåtervinningen (papper är värre än Särimner).

Allting snurrar

2007-04-16 @ 17:12:20

Nu har allting, i minst 4 veckor, snurrat och snurrat. Ständut lite på fyllan och lätt illamående, som efter att ha åkt karusell lite för länge. SÅ jobbigt. Får det, tillsammans med blodsockerfall, mer eller mindra uttalat, varje vår. Jag måste vara allergisk mot våren? Det är ju synd att inte Clarityn funkar. Imorgon blir det nog läkarbesök trots allt, det är inte kul i längden med detta, så trots att de nog inte kan göra något så känns det lika bra att kolla upp det. Och, NEJ, jag är INTE gravid (trots att facket anser mig vara föräldraledig!).



idag blir det sommarströmming till middag, trots att det knappt är vår ens, om det är gott lägger jag ut receptet, annars får det såklart vara. Senare ikväll har jag styrelsemöte på ridklubben, vi får se hur det ser ut med ekonomi, hästar etc, alltid lika spännande. Någon som har en häst till salu?

Oops, tiden går så fort idag, bäst göra middag.

Ny vecka, nya utmaningar

2007-04-15 @ 21:05:11

Ja, då var det söndag igen. Imorgon blir det till att jaga runt igen, AF, FK, facket och gamla jobbet. Jag hoppas alt går smidigt, så jag kan ta katterna med på en tur till mamma och pappa. Nitzer vill väldigt gärna vara ute när det är soligt, men tyvärr kan jag inte låta honom vara på balkongen själv, då han balanserar på räcket och vi bor 2 våningar upp.
Vi har suttit och gonat oss i solen dag, men så fort jag går in måste ju även han in. Så, hoppas, hoppas att de kan få lufta sig lite imorgon.



Idag blev det en massa frukt när jag handlade, ska ju ta tag i saker hade jag tänkt och då är det bara att börja. Tyvärr är ju utbudet här inte det bästa och på en söndag kan det vara riktigt tungt, men lite blev det i a f. Ska snart hugga in på en melon och en passionsfrukt. Funderar på att göra veckoschema på saker jag borde äta 1-2 ggr i veckan, såsom fet fisk t ex.
Har enorma sockersvängningar som jag inte vet vad jag ska göra åt, spelar ingen roll hur jag äter så blir jag alldeles skakis, frossa, yr och illamående, blir värre på våren.

Undrar var jag har min mixerstav? Den skulle vara bra att ha.... Saknar fortfarande en massa saker sen jag packade ihop innan jag for till Irland.. men nu känns det inte så stor mening med att leta reda på så mycket, kommer ju att måsta packa allt igen eftersom jag inte får A-kassa och måste flytta hem igen.



Fruktstund!

Tillbaka i obygden

2007-04-14 @ 20:12:20

Ja, då är man tillbaka i obygden igen. Hade tur och fick sällskap av M på bussen hem, det gjorde resan mycket trevligare och kortare!
Idag har varit soligt och varmt, satt ett tag på balkongen och njöt. Tyvärr bor jag vid genomfartsleden i samhället, så det är mycket oljud när man sitter där. Det går t ex inte att ha balkongdörren öppen och kolla på TV, för man har inte en chans att höra vad de säger.
Tog en promenix till A för lite kaffe och surr, de åker ju hem imorgon, tyvärr. Jag måste ta och planera in en sväng till Dalarna snart! Väl på väg hem igen hade det mulnat på lite, men man kan ju hoppas att morgondagen blir minst lika solig!



Nu börjar jag kunna ta tag i lite träning igen och lat som jag är så måste jag nog nästa planera in i kalendern exakt när jag ska göra vad. Det blir lite gym; cykla, lyfta lätta vikter för att stärka min skadade arm, stärka mage och rygg samt knän. Sen så ska jag ta tag i stavgång igen, det är inte alls så dumt, det gäller bara att komma igång. Fina dagar som denna så känns sånt inte alltför besvärligt att ta sig för. Sist men inte minst, lite ridning, bara för att ha någon morot att jobba mot.

Last Samurai

2007-04-13 @ 23:11:12

Ja, då hade man avverkat ännu en film. En Tom Cruise till och med. Last Samurai var väl en lagom käck film så här i vindiset. Helt ok, hade inte så höga pretentioner då Cruisan är med. Galna Scientologer finns det ju så det räcker och blir över....




Nu är det dags för sängen, Elisabeth George och, snart ,en tupplur. Kl 8 går bussen. Nu är det bara att hoppas på härligt väder i helgen och att min planerade ridtur blir av, den första sen jag bröt armen innan jul!

Skenet bedrar

2007-04-13 @ 16:15:01

Inte så dum sida... men lite dyrt bara:  stayhard



Tyvärr vill det sig inte att få upp någta bilder, jag provar imorgon igen. Kolla runt på sidan lite, man kan hitta en del roliga saker!


Vårvärme

2007-04-13 @ 13:43:53

Ja, som ni märkte blev det inget mer bloggande efter filmen. Filmen, som gjordes i början på 50-talet, var väl ok, gjord i sann 50-talsanda om inte annat. Sen bar det av till hotellrummet eftersom jag skulle på ronden kl 8 i morse.
Jag är fortsatt sjukskriven t o m 1/6, ska kämpa på med träningen samt arbetsträna. Återbesök i juni. Senan i tummen får vara som den är tillsvidare, jag ska nassera den och sen får man se om det blir omoperation eller inte.
Det tragiska är att jag nog får bättre ersättning som sjukskriven än som arbetslös, så borde det ju inte vara men i detta fall får jag ju vara glad att det är så. 
Så, nu ska jag börja på gym, komma igång med stavgång igen samt försöka hitta någon mer träningsform som passar mig. Någon som har tips? Utbudet här i Dorro är ju rätt så begränsat, men någon kanske har bra tips på sånt man kan göra själv, hemma eller så?



Här i Umeå känns det verkligen som vår i luften. Det är tyvärr inte så soligt, men det känns varmt ute, och det blåser inte lika mycket idag. Jag kommer nog att åka ner till bussen lite tidigare och gå en sväng till på stan. Ska köpa kopieringspapper som är lite tyngre, och har struktur, till mitt CV. Känns lite bättre att inte ha absolut billigaste papperet när man skickar in ansökningar via post. Jag har en tunn plastfolder med plastfickor i där jag förvarar betygsoriginal samt några kopior, CV, diplom etc. Den tar jag med vid intervjuer och kan på ett snyggt sätt visa upp original, dela ut kopior om någon saknar etc.
I Irland var det vanligt att göra så, där skickade man aldrig betygskopior med ansökan utan hade med sig original samt kopior vid  intervjun. Ofta var intervjuerna där inför "boards", man hade 3-4 stycken framför sig med bord emellan och allav ställde fågor. Utifrån svaren fick man poäng och om man klarat minimipoängen gick man vidare till ytterligare inervju eller slutbedömningen. Lite läskigt var det. Klädseln var viktig, man skulle ge ett propert intryck, killarna skulle gärna ha kostym. Nu tror jag att det håller p åatt ändras, det är inte lika strikt längre. Fick t o m ta av mig piercings för en intervju, fast det tror jag var rekryteringsfirmans ångset som slog ingeom mer än något annat.



Gårdagens shopping, som ju jag hade föresatt mig inte skulle bli av, resulterade i en klänning och ett par "pirat"-brallor på lindex. Jag hade kollat på båda i Stockholm, brallorna var på rea redan då,  men fel storlek, klänningen var inte dyr ens till att börja med, 299 kr, men jag går ju på budget, så då blev det inget köp. Döm om min förvåning när jag går in på Lindex och hittar klänningen för 149 kr, byxorna för 99 kr och erbjudandet köp två, betala för en... Så jag gick därifrån med båda och betalade 149 kr allt som allt!
Byxorna är  lite gubbstuk på, glencheckrutiga, mörkgrå med rätt hög midja. Klänningen är SÅ inte mig... INTE svart, INTE utan mönster och sånt. Beige (jajjemän!!) med Art Deco-mönster.. (jag är väldigt förtjust i just Art Deco). Skön trikå, storlek Small *s*, det var längesedan sist. Sambon höll på trilla baklänges, det var ju ett otippat val av mig.
HIttade även en halterneck-klänning i 50-talsmodell på Nicole, för ca 300-400 kr, satt  väldigtbra, men jag får hoppas på rea eller att jag vinner pengar, det är ju trots allt Fredagen den 13:e idag, en riktigt tur dag för mig normalt sett.



Ja, då var det väl dags att kolla lite jobb, packa och åka ner på stan...

C U L8

Film-tajm

2007-04-12 @ 19:02:56

Nu ska vi se The War of the Worlds... Har shoppat lite idag. Återkommer med det när jag kollat på filmen!














Prima Primadonna

2007-04-11 @ 21:12:44

image41 
Tutta Rolf
Bild: här


     Tuff brud....

Jättekul...

2007-04-11 @ 19:05:46

..att det är rätt många som läser min blogg och det regelbundet dessutom. Det vore ännu roligare om man kunde få igång en tvåvägskommunnikation liksom... Vad tänker och tycker ni som läser om det som skrivs, om annat ni läst eller hört, om  ni  har tips, hur det mås.... Det är ju alltid roligt att surra med folk, utbyta tankar och funderingar.
NU utmanar jag ER att utmana MIG.



Sitter vid sambons bärbara i Umeå och snorar. Blev ju förkyld i slutet av Åre-vistelsen och det sitter i minsann. Mina förkylningar brukar vara av 3-dagars varianten, ont i halsen en dag, hostig och täppt en dag och snorigt en dag, så det borde vara på slutspurten nu. Här i Umeå blåser det som bara den, så det är lika bra att hålla sig inne, det blir ett stillsamt Umeå-besök denna gång, åker ner på stan en kortis på morgonen och sen blir det arbetsterapeut- och sjukgymnastbesök på eftermiddagen. Ingen shopping alls denna gång, det har ju min frånvarande ekonomi sett till. Kolla lite kan vara kul, men då brukar man ju hitta massor av saker man vill ha och till bra priser. Ett café-besök blir det dock nog. På News, vi har ännu inte varit dit och nu har de ju än en gång vunnit i Barista-SM.
 


Just det ja, någon som har tips på vart man kan hitta serviser till hyffsat pris som är lite annorlunda.. säg inte IKEA, dit hittar jag själv :). Vi har nämligen halvdåligt med porslin och mest bara udda konstiga saker som ingen annan vill ha (sådan är min lott i livet vad gäller det mesta i prylväg). Det vore kul att ha något eget, som man faktiskt själv valt, den dag jag kan köpa nytt.


*kurrimagen*  Dags att göra middag. Lax och ris tror jag det blir. Har ni tips på recept?

Snyggt från Akvi Home

2007-04-10 @ 18:20:39

På den här sidan finns mycket snyggt, vissa saker är lite dyra, andra inte alls.  Här är 2 saker jag skulle kunna tänka mig:



image39

Koppen andas 50-tals retro och finns i flera färger samt som skål och kopp med öra. En hel servis vore inte dumt




image40

Passande namn på detta armband, Vinterskrud. Då det passar smala handleder så skulle jag nog inte kunna ha det, men snyggt ändå.

Livet, Universum och Allting

2007-04-10 @ 13:02:41

Idag har jag varit och anmält mig som arbetslös på arbetsförmedlingen. Man får väl lov att se det som ett nytt kapitel i ens liv, även om det kommer att vara jävligt tungt ett bra tag framöver. Förhoppningsvis kommer jag att hitta ett jobb som är bättre betalt, ger mig en framtid att se ljust på och utvecklingsmöjligheter. Det är så trist när arbetslivet till stor del går ut på att få arbetslivserfarenhet, men man aldrig får chansen att få erfarenhet, det går bara ut på att ha folk på bidrag och stöd, när det är slut, då kasseras man och nya kommer in i ens ställe.
Jag är 33 år och är både för ung och för gammal, passar inte in någonstans. För ung för att ha fått mycket arbetslivserfarenhet och livserfarenhet och för gammal för att det ska vara ekonmiskt att anställa, då ska man vara runt 20 eller så. Jag kan inte plugga mer, om jag inte vinner pengar, men är villig att flytta, har inga barn som jag måste vara hemma med ibland, vill utvecklas och vidareutbilda mig om möjligt. Mna undrar hur man ska göra för att inte ha rumpan bak...
Idag ska jag söka ett jobb på BUP som behandlingsassistent, ett jobb som är både intressant och slitsamt, men med betoning på intressant.  Det blir mycket pappersarbete framöver men jag hoppas det ska leda till något positivt i framtiden.



Nu ska jag gå till tvättstugan och kolla om det är ledigt, sen ska jag på fika hos E, som bakat chokladbollar!!


Ajöss och tack för fisken

På väg till stallet...

2007-04-09 @ 12:00:39

..och solen skiner faktiskt, än så länge. Det vore ju kul om man kunde rida på utebanan, men risken är att det är antingen för halt eller för vått. Tur vi har ridhus.



Förkylningen verkar har fått fotfäste i min näsa och hals, jag har klarat mig riktigt bra i vinter, men snöstormen i Åre gjorde nog sitt till. Pappa har också varit risig, men jag tipsade om varm whisky och honung, något som Irländarna kör med och som pappa gladeligen provar. Själv tycket jag inte om whisky.. tycker inte om just någon sprit alls, utom gin.  Lite portvin i kväll kanske  rensar lite.
 


Apropå Irland så har jag fått flera påskhälsningar därifrån. Jag saknar dem verkligen och önskar jag hade råd att åka och hälsa på. Saknar även landet, nu när jag vet att ta det onda med det goda. Tyvärr är det svårt hitta vettigt jobb därborta och sen är det ju inte kul att flytta med alla grejor, det mesta måste ju packas ner och förvara här hemma om man inte har turen att hitta ett företag som betalar flytten, och det är ju ovanligt.

Hur har er påsk varit än så länge? Soligt? Snöigt? Regnigt? Roligt? Tråkigt? Berätta!

Lunch time!!!

Back from Åre

2007-04-08 @ 18:02:36

Ja, då var man tillbaka från Åre. Det har varit roliga men jobbiga dagar i snöstorm, sol och till en början regn. Idag blir det inte mycket gjort, är trött och har ont i halsen och feber, så det blir en tidig kväll.



Lägenheten jag bodde i när jag var i Åre låg i Duved, Fjällporten heter det., se bilde nedan (bilden föreställer inte stugan jag bodde i, men såg ut ungefär så). Lyxigt värre kändes det med en liten "stuga" med 6 bäddar, torkskåp, TV och DVD... t o m filmer att titta på fanns att tillgå. Varje kväll njöt jag av stugvärmen framför tv:n med ost och vin, god mat och tända ljus, allt medan snön yrde och vinden tjöt utanför. En brasa hade gjort det till en 5-poängare, men man kan ju inte få allt. Åre har en fantastisk ICA-affär med manuell chark och mängder med delikatesser,å jag passade på att äta min favoritost, Saint Albray.
Dagarna går fort när man har mycket att göra, men efter den senaste veckans strul var det jätteskönt att få komma bort, synd bara att jag var själv däruppe.

image37

Bilden hittade jag HÄR



I morgon blir det sovmorgon, uppackning samt en ridlektion som jag ska hålla för min systerdotter från Sundsvall.
Tisdag ska jag till AF, samt bråka med facket, onsdag åker jag ev till Umeå, då jag ska vara där torsdag-fredag för sjukhusbesök.. så veckan kommer att gå fort. Min kompis från Älvdalen är också på besök och sen hoppas jag naturligtvis att få träffa E lite, kanske en tur till stallet?
Sen blir det mer normalt hoppas jag, med arbetsträning och mer av vardag.


Over and out

Packar och drar

2007-04-03 @ 16:05:13

Håller på med det sista av packandet, drar till Åre över påsk.
Skönt komma bort även om det kommer bli hektiskt, så inget bloggande på några dagar. Nästa vecka ska jag på sjukhuset igen, får se varför de ville träffa en så snabbt igen. Nu har jag ju ingen arbetsträning att gå till, så mina framsteg är nog rätt begränsade även om jag försöker göra många olika saker här hemma.



Dags att bege sig till stallet!



image36

Tömt kontoret

2007-04-02 @ 23:42:37

Har just kommit hem efter att ha varit på jobbet och hämtat mina grejor. Skrev på papperen tidigare idag, men ville inte ta grejorna när det var en massa folk där. Nu blir det till att försöka få ordning på fack,  AF och FK. Fick avslag igen om inträde i facket, p g a att jag är föräldraledig/tjänsteledig!!!!!!! Är varken det ena eller det andra. Men nu är jag arbetslös och då vill ingen ha en.
Kan få arbetsträna via arbetsförmedlingen, bara man hittar någon som vill ha en. Nu verkar den biten löst sig, min ridlärare som har butik kan tänka sig ha mig ett tag så jag får arbetsträna. Hoppas det går i lås.

Ja, då var det väl bara att gå och lägga sig.

I´m back

2007-04-01 @ 22:28:24

Ja, då var man tillbaka efter en hektiskt vecka i Storstan. Det har varit mestadels trevligt, men jobb-eländet var ju inte så roligt.
Igår var jag på Globen och såg Appassionata tillsammans med några vänner, föreställningen var OK, men den jag såg i Irland var nog bättre. Vi bodde på ett trevligt hotell i Stockholm, Clarion på Ringvägen. Trevliga rum och bra frukost. Ligger ju dessutom på härliga söder, en lägenhet där vore inte dumt!
Har, av naturliga skäl, inte handlat så mycket. Hittade både en jacka och en klänning på Lindex, men det får vänta, däremot köpte jag en vrålmönstrad blus- i polyester. Varken mönster eller polyester är min grej, men den är jätteskön och inte alls så kall som plast brukar vara. Hittar inga bilder på Lindex kläder, så jag kan inte visa. I övrigt blev det en Stieg Trenter bok, några deckare som jag fick av min sambo och 2 hästböcker. Just ja, en grå polotröja också.



I morgon blir det till att bita i det sura äpplet och på till Arbetsförmedlingen. ringa Försäkringskassan samt gå förbi jobbet och skriva under papper. Fick idag avslag på min ansökan till facket IGEN, fattar inte vad det är som är fel.
Hoppas på en utbilning som AF har för jobb inom kriminalvården, har sökt lite sådana jobb förr och som socionom har man ju lite med sig.
Nu är det dags att sova, bloggen krånglar så mycket och jag vill inte tappa allt jag skrivit.

Guten Nacht!