Dåligt med tid...

2007-08-26 @ 17:21:02

Ja, det har inte blivit mycket bloggning på sistone, men jag lever iofs inte genom min blogg, som många andra gör :P så det är ju ingen katastrof. Jag har hunnit med lite ridturer, mer ansiktsmålning, en inflammerad svanskota (antagligen), beställa en massa från Ellos (fast mycket åker nog tillbaka, men bättre med en retur av många saker än flera returer av få), plocka en massa svamp, vara på kräftskiva, plocka taggtråd och, sist men inte minst, så verkar det röra sig på jobbfronten- äntligen.
Nu ska jag snart ut till stallet för planering av terminens ridlektioner..
*swooosch*

Nolia och ny telefon

2007-08-10 @ 22:25:09

Sitter på Nolia och målar barn, det har förvisso inte varit alltför hektiskt, jag sitter på en rätt korkad plats utomhus som ingen hittar till, men jag har skaffat lite kontakter som kan vara bra för båda parter. Det är Luftlandet, som har alla hoppborgar på Nolia, som jag pratat en del med, så nästa Nolia kommer jag nog att sitta med dem! De har massor med coola saker som drar folk, så jag hoppas det blir av till Piteå nästa år, det kan vi nog båda tjäna på. Framöver, när vardagagen är åter så kommer lite saker som hänt på Nolia här på bloggen. Jag kommer hem rätt sent (bor hos sambon och hans föräldrar), så det blir inte mycket bloggande.
Man kan hitta en bild på några jag målat på VK´s hemsida, det är ju kul, men jag finns inte namngiven, vilket är dumt.

image69
Bild: vk.se


Nu har jag lessnat på min Samsung, det har inte funkat bra, innehöll inte de finesser den skulle ha enligt telia (som flygsäkert läge för MP3) och alla tllbehör är svindyra, så det bara finns original, och knappt det ens.
Slog till på Nolia och köpte en SonyEricsson, vilket jag svurit på att jag aldrig skulle köpa.....
Så nu har jag en telefon med BRA kamera (3,2 megapixel, macro, blixt, Best Pic och en massa andra finesser), MP3- spelare (jag som just köpt en.. men den var inte dyr och kan ju vara bra att ha en om man vill spara batteri till mobilen) samt en massa tillbehör: 2GB minneskort, ett bluetoothheadset och högtalare.. inte illa.
image70


Bilder: SonyEricsson och Phonehouse

Jag är väldigt nöjd hittills, kameran fungerar långt över förväntan, nu måste jag bara lära mig alla finesser....Dags att sova, 2 dagar kvar av Nolia