Mmmmm...soooool

2008-04-29 @ 20:36:21

Oj, vad skönt att det är så varmt. Det märks att alla blir inspirerad av värmen, för grilla verkar vara veckans tema, skitsamma att det är Valborg imorgon, majbrasan  får vara, det grillas istället. Jag har nu varit ca 1½ vecka på livsmedelsaffären i Svanabyn, och det har varit jätteroligt. Alla bybor har varit så tålmodiga under den här tiden, det måste jag säga! Det är ju en helt anna sak att stå i en livsmedelsaffär med alla PLU-nummer, delikatessavdelning där man ska skiva skinka och liknande etc. Det känns verkligen lyxigt med en manuell chark, det har ju tyvärr försvunnit från de flesta små och medelstora butikerna. Jag älskar delikatessavdelningen!

Apropå grillning så är jag bjuden till 2 (!)  grilltillställningar i veckan, en i morgon och en på lördag. Det ska bli jättetrevligt, behöver lite avkoppling i all stress som är just nu. Men vad ska jag grilla?

Torsdag ska jag ansiktsmåla barn på Kullerbacken, det är familjedag istället för 1:a majtåg. Innan det ska jag rida och efter målandet  MÅSTE jag tvätta kläder.

Hoppas jag hinner njuta av lite sol i helgen också, det skulle inte sitta fel!

Dags att koncentrera mig på lite Ugly Betty!

Åre

2008-04-27 @ 22:16:58

Är just hemkommen efter en kort helg i Åre. Det var fantastiskt roligt, det är det alltid att jobba i Åre.
I helgen var det Skutskjutet, 2500 deltagare hasade medelst skidor i olika fomer nerför backen, för 32:a året tydligen. Antagligen hägrade Audin som lottades ut bland alla deltagare och som vanns av en 13-årig tjej!

Själv var jag där för att jobba, inhyrd av Skistar att ansiktsmåla barn. Mellan 9 och 15.30 målade jag 60-70 barn.. konstant hela tiden, hann inte hämta ut maten jag fått biljett till elller se något av tillställningen över huvud taget. Som tur var kom de förbi med en hamburgare åt mig!!!! Det var hårt tryck hela tiden, med 10-30 barn i kö hela tiden. Nästa år så är det tänkt att vara 3 st som målar. Roligt men jobbig, som tur är har jag en tid hos kiropraktikern i morgon.
Jag delade lägenhet med 2 tjejer som var clowner (Fiffi och Kakan) under Skutskjutet, jättetrevliga var de, hoppas vi träffas fler gånger. De arbetar med detta även till vardags- vilken grej alltså! Åkte ner i fredags efter jobbet och åter idag, hade inte varit fel med lite längre vistelse. Nu hoppas jag på att kunna måla under Fäviken Game Fair, HOPPAS, HOPPAS att det ordnar sig med byte av jobbhelg. Sen blir det förhoppningsvis mer jobb i Åre nästa säsong.

Nu återstår bara att överleva till nästa lön, den jag nyss fått har både kommit och gått, och
 "tack vare" CSN ligger jag  4000 kr back denna månad, får se hur det ordnar sig..... 
Någon som råkar ha lite pengar över??


Nu ska jag sova.. Simma lugnt.

Just Nu

2008-04-13 @ 20:37:05

Har massor med musik i telefonen, det som snurrar mest just nu är:

 • Wolfsheim- Once in a lifetime
 • Apoptygma Berzerk- Bitch
 • Alphaville- Blauer Engel
 • Morlocks- Truth or Betrayal
 • Andy Forray- Drac's Back
 • Heppner/Witt- Die Flut
 • Mesh- You didn't want Me
 • Tyskarna från Lund- Achtung X-mas
 • Alphaville- Flame
 • Alphaville- To Germany With Love
 • Apoptygma Berzerk- Kathy's Song
 • Madonna- Frozen
 • Marian Gold- One Step Behind You
 • Falco- Rock me Amadeus
 • Sin With Sebastian- Golden Boy
 • Vaccum- I Breathe
 • Welle Erdball- Monoton Und MInimal
 • Wolfsheim- Künstliche Welten
 • Rammstein- Moskau
 • Depeche Mode- Enjoy the Silence
Ja, och en massa mer förstås...

image145


Snygga kläder va? Bild HÄR

Soooovaaaaaa...zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

2008-04-12 @ 19:45:01

Jag är så otroligt trött just nu, spelar ingen roll hur mycket eller lite jag sover. Jag har iofs börjat gå hos en kiropraktiker och då kan man ju bli lite trött, men det här börjar ju kännas löjligt Jag skyller på vädret och att jag har mycket att göra. Har klarat mig från förkylningar och dylikt, men skulle jag slappna av lite för mycket så kommer nog det som ett brev på posten. Fryser mycket mer än vanligt gör jag också.. blir nog ett glas Grådask (portvin).

Just nu är det väl inte så mycket att de fram emot.... snön lägger sig bara djupare och djupare, det är dags att planera semester i sommar och pengarna tar slut innan man ens hunnit få dem. Jag hade tänkt åka till Fäviken och måla barn, som jag ju alltid gör, men i år så sammanfaller det med den helg jag jobbar och jag kan inte byta med någon, då mina chefer är på semester just då. Började titta på lite annat att göra, Stockholm eller Irland, men det kostar ju pengar och CSN äter upp alla mina. Det blir nog en stillsam semester hemma.

26 april ska jag i alla fall ut på en liten tripp.... Då är det Skutskjutet i Åre och jag ska ansiktsmåla barn där, det ska bli jätteroligt. Det är rätt tufft att måla en massa barn, men roligt också, och sen på kvällen kan man ta det lugnt och njuta av fjällvärlden! Mer info från Skistar Åre hittar du HÄR.
Ja, det blir väl min semester det...

Nu ser jag bara fram emot lite mer vår och lite mindre snö.....image144
Bild HÄR