Gone painting...

2009-04-24 @ 11:51:58

Ja, nu drar jag till Älvdalen, målar barn i Mora under lördagen och umgås med Miss Norrland med familj under helgen.
Fint väder verkar det bli, hoppas det kommer barn ändå som vill bli målad! Roligt ska det bli att på åka till Larz-Kristerzlan *s*.. som dessutom har konserter i helgen, lite drag i Älvdalen m a o!!!

Syns till helgen!!!

Svanabyn

2009-04-17 @ 09:19:33

Gårdagens ridning gick rikitgt bra! Skots är inte min favorit, men jag är av åsikten att man rider den häst man får med öppet sinne. Han såg jättefin ut på lektionen innan, men det har inte fungerat tidigare. Skönt var det i alla fall att rida en häst som kan och vill.
Nu ska jag snart till affären i Svanabyn, som man kan läsa om på jobbets blogg. Det är alltid roligt att åka ut till Svanabyn och jobba, människorna är väldigt trevliga där måste jag säga. Har ju varit sugen på en stuga för mig själv, och efter att ha jobbat i Svanabyn, så känns det som att en stuga åt det hållet, det skulle inte sitta fel! Fjället är inget som drar i alla fall, men ett krypin vid vatten- det skulle vara så härligt!!

Efter jobbet är det till att skynda sig till Avaträsk och ridningen.

Allt gott!

Grått är flott

2009-04-16 @ 13:55:29

Fast inte när det kommer till väder.... Det har varit en hektisk påsk, trots frånvaron av besök.
Bröllopsmottagningen var hektisk men roligt, kom hem 03.30.. Jobbade dagen efter 12-17.
Spenderade resten av söndagen samt måndagen hos föräldrarna med fönsterputsning och vedbärning. Lite tråkigt att det fantastiska vädret inte ville visa sig under måndagen, men trots en enorm trötthet lyckades jag hålla mig kvar på en stol utanför vedboden och lapa molninbakt sol i 20 minuter. Det är så skönt att åka till stugan- man är ute mer, rör sig mer och det känns så lugnt. Nu krävde kroppen sin sömn, men lite nytta och nöje blev det i alla fall. Började se "Beyond River Cottage" med min favorit Hugh Fernley Whittingstall.. Man blir imponerad av att se det jobb de lagt ner på att vara självförsörjande. Och sugen. Trots allt jobb. Jag måste försöka få tag på boken Self-sufficiency...
I  alla fall så är både böcker och TV-serierna med Hugh väldigt bra! Kolla in hemsidan, där finns tips, recept, kurser, böcker, DVD m m.

 

Själv är jag sugen på en svampplockningskurs i Dorset....


Oj, dags att gå till jobbet, sen blir det ridning, liksom imorgon och på lördag- jippii!Aaaannnaaaaa, kom heeeem ikväll

2009-04-10 @ 14:25:03

Snälla, visst är du snart hemma? Som vanligt kommer det att bli hektiskt och vi kommer inte hinna tyräffas så mycket som planerat, men jag vill se ditt GRÖNA hår! Värsta påskkärringen! Själv är jag ju lite mainstream numera med mitt röda hår.
Oj, klockan är redan halvtre, har ju massor att göra.... Imorgon ska jag servera på ett bröllop, det kommer att ta nästan hela dagen och halva natten. I kväll ska jag natta hästarna, söndag och måndag spenderas hos föräldrarna.. och sen är det jobb igen.

Back to business. En video till, nu när jag fattar hur man gör.

Sweet Dreams

Drac's back

2009-04-10 @ 14:12:42

Äntligen har jag kommit mig för att byta modemet. Skönt att kunna internäta lite, även om jag måste säga att jag verkligen inte har något större beroende! Det finns mycket annat att roa sig med, har börjat läsa om Stieg Larsson (höll på att skriva Stieg Trenter- inte riktigt samma sak), lägger mig vid 20-21-tiden då jag är konstant trött och då blir det en lässtund innan sovandet.
Solen har idag bestämt sig för ett besök hos oss, vilket känns skönt, balkongdörren är öppen och jag hoppas jag hinner ut med en kopp kaffe , eller, ännu hellre om jag haft mjölk hemma, en kopp hemmagjord, varm choklad, med farinsocker, vaniljstång och minimarshmallows!
Har haft en lång, dyster period som aldrig verkar ta slut, lite sol känns bra, men ännu bättre vore en mer permanent solinstallation. På nyår var det någon som sa att det här året måste bli "mitt", efter år av elände, måste det vända. Jag hoppades och trodde, men det verkar som att livet har bestömt sig för att det som inte dödar, det härdar. Restskatt, fortkörningsböter  på 2000 kr (jag brukar alltid hålla 50 och 70, missade i 10 s och då stod de där...) CSN som fortsätter bråka, bilen som måste lagas och besiktas.... det verkar aldrig ta slut. Men, det är som de säger, det är bara att bryta ihop, resa sig upp igen, borsta av sig och fortsätta. En släng av vårdepression kanske? För på något sätt överlever man ju.

Tänkt försöka mig på en youtubevideo, har aldrig provat lägga in sånt förr, men lite uppiggnign efter mitt meltdown kan behövas. Det är en snygg video med Rammstein- Moscow. Det är tydligen inte någon i Tatu som sjunger med, utan en annan rysk tjej, får se om det funkar. Har för mig jag sett en ännu snyggare video, en mix tror jag av en rammstein och tatulåt, men hittar den inte. Håll tillgodo!Tillfälligt fel!

2009-04-04 @ 11:57:58

Mitt modem har gått sönder, och dessutom råkade det visst skapa störningar för stora delar av Dorotea... Oops... eller Power?

Så, tills måndag så blir det lugnt med bloggande etc...

Trevlig Helg, ta det lugnt på isarna.