Latest News!

2010-11-07 @ 17:53:48

Låter kanske mer spännande än det är, men nu är spökjakt, ridhelg och Halloween överstökat i alla fall.

Spökjakten gick över förväntan! Det blev fullbokat och t o m någon plats för lite!  20+ barn jagade ledtrådar, blev lite lagom skrämda av våra spöken, ansiktsmålades och dansade kvällen lång. Både barn och föräldrar verkade nöjda, och aldrig har väl sanden i ridhuset varit så vältrampad?

Det gick riktigt bra, trots att vi var alldeles för få som jobbade under kvällen. Det mesta flöt på och om detta blir ett återkommande arrangemang, så vet vi ju nu vad som funkar och vad som måste göras annorlunda.

Man kanske borde hyra ut ridhuset till barnkalas? Vi har haft lite funderingar kring detta, lokalerna är ju stora och fina.

Ska försöka få fatt i lite bilder från kvällen. Har du några att dela med dig, så mejla mig gärna!

 

Ridandet gick riktigt bra det med, trots lite trötta hästar, kändes som att få en lite kick igen. Nu är det bara till att ta nya tag i ridandet.

 

Halloween då? Trots spökjakt, jobb och lite väl mycket stress, så avlöpte det hela väl. Har ingen bra bild på hur jag såg ut, så tillsvidare får webkamerabilden duga.

 

Bild: privat

Ser lite trött ut efter kvällen äventyr... och som vanligt gick jag prislös från tävlingen, men det var detamma, jag hade kul, det är ju det viktigaste.

Däremot måste nog  hotellet ta och rycka upp sig snart om de ska få något folk till arrangemangen... Lite får man bjuda till, lite pynt, någon specialdrink (och fram för allt hyfsat kunnigt folk som kan blanda... kan inte vara kul stå där och inte riktigt ha koll på det hela). Nu har ju ändå hotellets ägare haft några år på sig att komma igång, och även om de vill skynda långsamt, så får det inte stå helt stilla, för då slutar ju folk gå dit.

Att ha en tekaka med skinka och ost på som enda matalternativ känns ju lite futtigt, det var ju inte ens en varm och varm mat hör sprittillstånden till...  Kommer att lämna lite feedback, för hur ska de annars veta om man inte är riktigt nöjd.

Skönt i alla fall att de tar säkerheten på stort allvar, gott om plats och nolltolerans hos vakterna....

 

Ja, då sitter man här, en söndagkväll, kliar katten, kollar av internet, letar julmarknader att åka på, softar och njuter av vetskapen att man är ledig på måndag.. även om jag har mycket som ska göras så är det så skönt att veta att man inte ska på jobbet.

 

Ha en skön söndagkväll..

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: