Life as we know it

2010-10-25 @ 10:06:29

Efter helgens Spöket Laban-kalas hos Luran och ett lätt förvirrat Zumba-pass, sitter jag nu med onda knän och en kopp kaffe, letandes Halloweenkläder på Bodega och konstaterar att det faktiskt är kallt ute trots alla moln. Snö ska det visst också komma.

Sitter nu och funderar lite på i vilken ordning jag ska göra allt jag planerat. Tvätta, städa, sortera, betala räkningar. Oj vad frestande sängen är.... Lunchen är i a f kirrad med hjälp av "gottepåsen" jag fick igår, det blir älgfärs-risotto. Fuskvarianten. Simplaste simpla, men ack så gott:

 

-Köttfärs

-Ärter-, majs-, paprika-, risblandning

 

Stek köttfärsen, salta och krydda (här kan man ju variera med lite olika saker, t ex taco, chilli, wok-blandningar etc).

Blanda i grönsaksblandningen och rör om tills det är genomvarmt. Servera med gott bröd, inlagda tomater, riven parmesan, sötsur sås, sallad eller vad du nu orkar och vill...

 

Nu har jag ju älgfärs, så det blir bara vitpeppar och salt i min färs.

 

Jag hoppas jag hinner kolla över lite jul- och Halloweenpyssel, men det får bli bonus. I år är jag ledig på skyltöndagen, så jag kan hjälpa Ridklubben att sälja under julmarknaden. Men först måste vi ju ha något att sälja. Jag ska göra lite havrejulpynt som kan bli fint att ha på en dörr eller vägg. Tyvärr så kan jag inte göra några revlummerhjärtan, då man p g a att lummern är fridlyst, ej får sälja den. Jag får hitta på andra saker istället... Måla barn kan kanske också vara något. Det blir till att klura helt enkelt.

 

Ja, då var det nog dags att beställa halloween-grejorna, sen ropar tvättstugan.

 

 

Bild: Fotoakuten

 

Kommentarer
    Postat av: Therese - Sockenvägens Söta

    Frost är vacker och snöängel, sommarbris och stjärnfall... får svårt att bestämma mig :-) Ha en fin helg!!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: