Favorittidningar

2010-09-08 @ 21:01:58

Jag har tidigare ojat mig över hur bra jag tycker att  Vakre Hjem är, i en helt annan klass än svenska tidningar. Danska ska visst vara lika bra. Idag hade trots allt fått in den på jobbet i Svanabyn, jag trodde de hade gett upp på oss (är nog bara jag som köper den). Så nu har jag något vackert att läsa igen. Annars åker ju i mina gamla tidningar fram, gärna halloween- och jultidningar från England, det börjar rycka i de nerverna.

 

 

En annan favorit är "Filter", de har sanslöst många bra reportage om precis vad som helst! Man kan fastna i en intervju med någon som man egentligen aldrig brytt som om tidigare, och läsa hela reportaget. Tidninger räcker läääänge!

 

 

"Vi"  är också en bra tidning, fjärran från bantning, skvaller, size zero och make up-bekymmer.

 

 

Nu har det kommit en ny tidning, "Your life", som verkade väldigt lovande, var på vippen att ta en prenumeration innan första numret.

 

 

Nyhetsbrev med personliga erbjudanden, möjlighet att vara med i personliga nätverk, event m m. Magasinet beskrivs vara " för dig som vill ha ut mer av livet, både på jobbet och i vardagen."

Jag var klok nog att vänta med prenumerationen och köpte istället ett lösnummer. Känner inte att tidningen var riktigt vad jag förväntade mig, än i alla fall. Hade nog mer förväntat mig mer ett magasint i stil med något Oprah/Amelia i kombo med Filter och  lite alumni. Kul med event, men det mesta ligger så långt bort i alla fall, så det är svårt att utnyttja.

Jag får väl kolla in nästa nummer också, och sen se om det är något för mig. Några bra reportage fanns i all fall; UnderbaraClara (som ju har eget magasin som kommer med VF), och ett om Carina Berg, en av mina favoritpersoner i media. Kändes som det saknade djup på något vis, men det lilla jag fastnade för lovar ju ändå gott på något vis.

Ja, ja, tiden får utvisa....

 

Tidningstips- någon?

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: