Årsbokslut

2011-12-31 @ 14:32:42

..nu tickar klockan mot ett nytt år.. Ett år som jag verkligen hoppas blir bättre än detta.

Ett år med mindre våld, naturkatastrofer, tragedier, ekonomiska oroligheter, övergrepp, övervåld, dödsfall och annat elände. 
2011 måste vara en av de eländigaste år jag kan komma ihåg. Enorma naturkatstrofer over hela världen, galenpanna i Norge,  död och tragedi tycker jag har speglat detta år, både ute i världen och på hemmaplan. 

Nu kan det nya året anas och då hoppas jag vi kan få lite lugn och ro i både det stora och det lilla! 

Kvällen spenderas med vänner och morgondagen ev i stallet...

Gott Nytt År på er alla!

 

 

 

Julefrid...

2011-12-19 @ 13:46:37

Någon vidare julstämmning har inte infunnit sig, men jukl blir det ju ändå. Svårt att fatta att det är mindre än en vecka till julafton!

Veckorna som gått har sett ungefär likadana ut som tidigare, sova en massa, skaka, träna lite, hasa sig ut till affären.. och så hem igen.

Neurologen hittade inget fel (inte för att de gjorde så speciellt mkt heller).. Tydligen stress som gör det, men vad som händer nu vettefanken. Ska gå en kurs i basal kroppskännedom för att lära mig slappna av.... Hmmm.. jaja.. 
Inget kommer ju att hända förrän inpå det nya året. Väntar fortfarande på sömnapnéutredning, remiss till smärtrehab och nu ska jag även till Hudkliniken, då jag har fått psoriasis, som kan ha med min värk att göra (psorisasisartrit). Så det är väl bara att skaka vidare tills nyår varit. Nån som behöver hjälp med att skaka bubblet? Men ni får lov att hämta mig, för jag får inte köra bil! :P

Just nu känns det bara som att jag vill att jul och nyår ska vara över.. Och tids nog har det ju det.

Tacksam är jag i a f över alla vänner jag har som finns där när man behöver det!

 

Nu ska jag försöka ta mig för nåt vettigt, får väl se hur det går, för latmasken verkar ha parkerat sig pemanent hos mig.