----------

2011-06-30 @ 23:20:04

Det tar aldrig slut. När är det över

Snubblar runt..

2011-06-14 @ 21:32:29

...i livets bergodalbana

 

 

 

Sommarvindar?

2011-06-04 @ 12:46:07

Blåsväder som heter duga... vädergudarna verkar inte vara med mig för närvarande. Har varit ute på lite äventyr och då blir det bloggtorka, torka var det däremot inte i Stockholm.

Åkte ner förra torsdagen för att hälsa på Hans, strålande sol och varmt- ÄNTLIGEN tänkte jag. Kvällen var ljum och skön, vi åkte till Kista centrum, tittade på ringar.. köpte ringar... och förlovade oss, så det kan gå. Fredag morgon REGN. Så var det med det. Resten av helgen så var det bara någon enstaka eftermiddag som var fin, i övrigt så antingen blåste eller regnade det.

Kallt och ruggit, framför allt om man sitter i en husvagn i Akalla. Romantiskt så det förslår- jag vet! Men huvudsaken är ju att man har varandra.

Stockholm visade sig inte från sin bästa sida vädermässigt, men vi hade trevligt ändå, strosade i stan, tog en öl på söder, fikade i gamla stan och shoppade lite i Kista. I Kista fans Max, till vår stora glädje och mittemot uteserveringen ligger en affär som har hur mycket mat från världens alla hörn som helst! Där ögonshoppade vi ett bra tag. Vad säg som fryst fårskalle? Komage? Någon?

 

Som vanligt hittar man bästa stället sista dagen.. Vi åkte tunnelbana från Akalla centrum och blev positivt överraskade av området. Lördagen bjöd på vårmarknad med ponnyridning, grålleföreningen körde runt med barn på vagnar, folk sålde olika saker, det var uppträdanden m m. En grönsaksmarknad fanns det också, om den finns där hela tiden vet jag inte, men skulle tro det. I Akalla centrum hittar man allt möjligt; ICA, Lidl, internetcafé, små butiker med spännande varor, klädaffärer, frisörer m m. Grönt och lummigt, trevliga människor och bra förbindelser.

Söndag eftermiddag var vi på Lidl och handlade, med tunga kassar belsutade vi oss för att passa på att ta en öl, när solen väl tittade fram. Sagt och gjort, vi klev in på Restaurang Torget och beställde öl och läste menyn. Billig öl och en meny med hur myclet som helst att välja mellan; allt från barmenyn med pyttipanna till restaurangmenyn med panpizza, pizza, kött, fisk, fågel... U name it!

Bra priser och bra utbud, vad mer kan man önska? Blev ingen mat denna gång, då vi skulle grilla, men 60 cl öl för 45 kr? Inte illa. Synd att vi inte hittade till det här stället tidigare, men nu vet vi ju i a f vart det ligger tills nästa gång.

 

Drog på mig en förkylning i Stockholm, så helgen resa till Fatmomakke får vara, vi tar det lugnt hemma istället. Snart bär det av på fiket en sväng.

 

Ha en lugn och trevlig helg- blås inte bort! Uppladdning av bilder verkar då blåsa bort i cyberrymden, så det får bli en annan gång.