En slags fortsättning

2011-11-21 @ 15:57:26

Det går trögt... på många plan. I och med alla bakslag som kommer blir det inte mycket bloggat heller. Men jag försöker... igen.

Hösten har mest bestått i att jobba och söka nya jobb. Ja... jag är uppsagd, sånt som händer. Kommer att sakna mitt jobb och alla kunder.
Lite trattkantarellplockning har det blivit.. men lite ridning då kroppen inte velat vara med riktigt.
Just nu vill den inte alls. Skakar och har sig, något som hållit i sig i 2 v nu. Varken Medicin eller Neurologen har velat ta emot. Nu har det i a f gått iväg en remiss till Neurologen, men om de ens vill träffa mig vet jag inte.
Som tur är så håller det sig stilla när jag ligger eller sitter en stund i en fåtölj.. men jobba eller köra bil är inte på agendan.
Nu väntar jag på snön, så jag kan använda sparken när jag behöver ta mig fram.. jobbigt att gå med stavar.
Mm.. då var det bara att vänta och hoppas.

Mitt i allt detta så känns det ju fint att folk saknar en när man inte synts till, Facebook är inte dumt alls i det hänseeendet.. SMS, telefonsamtal och i övrigt glada tillrop är inte så tokigt att få i tider som dessa.

Mitt i allt detta undrar jag lite stillsamt.. vart tog tiden vägen?


Bild: Privat

 

 

Kommentarer
  Postat av: Therese - Sockenvägens Söta

  VAAAAAAAAAAA! Kära rara du, har du inte fått hjäl än?!?!? Med dessa skakningar ska du banne mig in akut! Känner så med dig :-/ Vilken kämpe du är!!! Å jag tackar för tipset med garnbollar, kan nog ungarna kanske hjälpa till med också! Å Kaffe å ett öra som lyssnar finns alltid här på Sockenvägen... <3 KRAM

  Postat av: Therese - Sockenvägens Söta

  Ja, är jag bara hemma å så kan du annars plinga så kan jag hämta upp dig för en fika här eller kanske på fiket någon dag. Å jag håller alla tummar å tår att det rör på sig nu med remissen <3 KRAM

  Postat av: Therese

  Vinägerflaska är smart, elle en gammeldags mjölkflaska typ... Kramar till dig, hoppad du mår bättre nu <3


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: