Halta Hästar

2007-03-01 @ 10:16:45

Det är ju så typiskt, ridklubben har 4 hästar, varav 1 inte är färdigutbildad och därmed inte går på lektioner och 2 stycken är halta... så, med 1 häst försöker vi nu, med hjälp av stallets privata hästar (tack och lov) bedriva ridlektioner... Det är inte lätt, men vi kan bara hoppas att en av hästarna snabbt blir bra från hältan och den som inte är färdigutbildad blir såld omgående, den tredje kommer vara konvalecent resten av terminen.

1 mars... och det snöar och snöar och snöar och snöar. Det är förvisso inte så kallt, -1,7, men våren känns långt borta. Så här pass långt norrut så är det ju en bit kvar tills våren tittar fram, men dagarna kan vara väldigt fina och solen värma en hel del.

Till veckan ska jag till Stockholm på begravning, det blir en kort vistelse, men efter en begravning så vill man ju inte göra så mycket. Lite tråkigt att det oftast är vid sådana sammankomster som man träffar släkten, det vore ju trevligt att träffas oftare och under andra omständigheter.

Nej, det är väl bäst man gör sig klar för dagens övningar, ska träffa lite kompisar och kolla efter ett par byxor till begravningen.

Ha en trevligt dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: