Mumsig middag
2008-08-14 @ 22:45:44Nu över till något trevligare...
Gjorde en gång en improviserad middag (det blir de iofs ofta) hos en kompis- canneloni med varmrökt lax och vitlöksost. Nu hade jag ingen varmrökt lax, men väl rester kvar sen vi åt ungsstekt lax.
Här kommer lite guidelines:
1 förp Cannelonipasta ("pastarör")
2 förp vitlöksost typ philadelphia alt naturell färskost
lax, jag använde ca 1/4 lax, så ca 400 g kanske- ingen aning, man kan ju fylla på med mer ost eller lite grönsaker om man har för lite
1 kartong tomatsås med vitlök och örter (eller gör egen)
1 sats bechamélsås med ost (mjölk, mjöl, salt, peppar, riven ost)
Salt, peppar, riven ost (vanlig samt lite parmesan)
Mosa lax och färskost, lägg i smord form. Häll över tomat- och bechamélsås, salta och peppra, strö över ost.
Gratinera i ca 190 grader i ungefär 40 minuter (det brukar stå på pastaförpackningen), tills pastan är mjuk, men inte geggig.
Enjoy