Feberyra

2008-10-23 @ 22:38:55

Febrig och hängig.. blir inte mycket gjort alls. Imorgon bär det av till "Sönsvall", hälsa på syrran, plocka trattisar, klappa om Trolle och gå på IKEA. Hoppas hinna träffa S också, det var ju så himla längesen.
Stolar på IKEA, lite röd hårfärg hoppas jag också hitta. Hööks blir det väl en kort sväng på också.

Nu är det snart sovdags... packa lite först... Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Busy

2008-10-13 @ 12:07:13

Stressar järnet just nu, får se hur det går med allt. Den oändliga, stora  tröttheten tar ut sin rätt, svårt få så mycket gjort på en dag eller två. Bara att dra sig upp i morse och träna tog musten ur en, men det är mycket som ska göras, så jag kör på.

Halloween drar ihop sig, med fest och maskerad. Nu blir vi väl inte så många som klär ut sig, men jag hoppas på några överraskningar. Temat är Heaven and Hell och den 1 november drar det ihop sig. Har fixat cape och ev är kläderna också klar, cernitleran är hittad (pysselkväll Eva!!), planerna för finger foods är nästan klara liksom dekoreringen. Önskar bara att jag kunde känna större entusiasm. Men det kanske kommer.. om jag någonsin får det klart här hemma och inte, som vanligt, stuvar undan en massa i garderoberna i sista minuten........

Efterlysning: Snygga gardiner till vettigt pris. Vill inte ha från Jotex, Dollar, Ellos, Jysk eller Haléns. Var fasen finns det?

Att se fram emot: Sundsvallresa

Att äta: Fransk löksoppa

Att göra: Snygga tänder till Halloween

Redan gjort: Planterat ljung (bra jobbat av mig! Blir lätt stående i kassen annars)

Borde göra: Putsa fönster

Behöver förslag på: Halloweenmusik
Bild: Tasteline

Halloween-känning

2008-10-11 @ 17:51:48

Oj, vad länge sedan sist... Har haft så mycket att göra att jag inte hunnit med mig själv. Har hunnit med mer svampplockning, få snökänning, haft besök av bror och son m m. Kämpar som bäst med att städa och fixa inför Halloween. Kom som ur det hela när det blev osäkert med hotellet, tur att E håller ställningarna.

Idag så sänder jag många gratulationer till C och P som gift sig- lycka till och trevlig resa, det är ni båda värda. Vi syns när ni kommit tillbaka från bröllopsresan och allt lugnat ner sig.

Det blir en kortis- jag ska snart gå och kolla på Dans-VM.. jo, ni läste rätt. Det är Lindy Hop på tv och det underhållning på hög nivå!