Stockholm nästa....

2010-08-08 @ 10:43:43

Nu är det mesta packat och imorgon e m åker vi mot Stockholm! Ska bli skönt att bara dra runt i några dagar, utan en massa måsten.

L och jag har hunnit åka till Strömsund en sväng, och återigen förvånats över vad mycket skit som finns på Dollar och hur dyra en del saker är. Dessutom är hyllorna ofta tomma, trist. L vill övningsköra, så då hamnade vi där. Fyndade en bok på Kramellen, L hittade lite kläder och vi åt bakpotatis. Fyndade än mer i Dorro på kupan! Böcker med mönster och tidningen 101 julidéer från början av 80-talet, samt en klänning, inte dumt. L hittade elmackapärer som jag inte vet vad man har till.

Funderade på att köpa en kameramobil eller kamera, istället blev det en ny dammsugare.. inte riktigt lika kul, men ack så nödvändigt och det är faktiskt roligare att dammsuga med en dammsugare som faktiskt funkar!

Ja, då var det bara att kolla upp det sista inför Stockholm, spana in lite betonggjutningsidéer (vi ska gjuta lite ännu nästa vecka) ochi kväll blir det en sista ridtur innan resan!

 

Bild: privat

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: